Privat udlejning lejligheder Tyrkiet

I den danske kolde vinter kan det godt være tillokkende at rejse til et af de varme lande i sydpå. Tyrkiet er et populært rejsemål for mange danskere, men hvis hele ræset med charterferier ikke lige er noget for dig, kan det være en god idé at kigge på privat udlejede lejligheder i Tyrkiet. Fordelen ved at leje lejligheder fra privatpersoner er, at lejligheden oftest ikke ligger det mest overrendte sted, som fx et hotel ville gøre. En ting der også kendetegner Tyrkiet er de pågående sælgertyper, som oftest også holder til inde omkring hotellerne – der hvor der er flest turister at finde. En lejlighed, der bliver udlejet af privatpersoner vil oftest også være forholdsvis ”lækker”. Hvor hotellerne oftest skal tænke på en samlet økonomi, hvilket går ud over værelserne, kan man være heldig at leje en lejlighed af en rigmand, som har købt en luksuslejlighed med udsigt over havet. Måske er prisen en anden, men hvorfor ikke give det mere til en privat udlejer af lejligheder, end at ”nøjes” med et middelmådigt hotelværelse. Er der ferie eller ej?

 

Hvis man søger på nettet efter privat udlejning af lejligheder i Tyrkiet, er der en masse der popper op, alting lige fra ægtepar, der har købt lejligheder og nu udlejer dem, helt privat, til rejseselskaber, som også udlejer private ferieboliger. Men hvad skal man vælge? Kontakten mellem dig selv og privatpersoner giver en mulighed for at komme mere ind på livet af hinanden, og det skaber en form for tryghed, og måske endda individuelle aftaler, i hvert fald mere end ved et rejsebureau. Omvendt ved man, at et rejsebureau har meget erfaring i det de laver, og hvis det, mod al forventning, skulle være skuffende, har man et sted at klage.

 

En anden mulighed man får, ved privat udlejning af lejligheder i bl.a. Tyrkiet er, at man kan langtidsleje en lejlighed. Hvis ikke den person der ejer lejligheden skal bruge den selv, er der jo ikke noget i vejen for at langtidsleje en privat lejlighed i Tyrkiet. På den måde fungerer det nærmest på samme måde som at leje en lejlighed her i Danmark. Man kan simpelthen bosætte sig i Tyrkiet, så lang tid det er muligt at leje den private lejlighed i Tyrkiet. Dette kan være smart, og et godt alternativ for en virksomhed, hvis en medarbejder fx skal på et længerevarende arbejdsophold i Tyrkiet.

 

De ekstra penge der er brugt på en privat lejlighed i Tyrkiet kan faktisk hurtigt blive tjent hjem igen. En ting man skal huske at tage med er nemlig, at med en privat lejlighed med eget køkken i Tyrkiet, er det muligt at lave sin egen mad, så man slipper for at spise ude, eller leve af den noget pebrede hotel mad.

 

Tyrkiet er et land man ikke må gå glip af, og hvis man føler sig afskrækket af en charterferie med masser af andre turister og gadesælgere, kan en privat lejlighed i Tyrkiet måske være sagen. Tyrkiet er et land hvor man får meget for pengene, og det er bindeleddet mellem Europa og Asien, med andre ord er det et land, hvor der er mange kulturelle indtryk at hente. Der er ikke mere at sige end: Hvad venter du på?

Leave a Reply

  

  

  


*