Lejligheder Tyrkiet

Der er mange lejligheder til salg og leje i Tyrkiet. På grund af sit gode vejr, mange feriebyer og dejlige badestande er Tyrkiet med årene er blevet en turistmagnet, og derfor investeres der rigtig meget i ferieboliger.


Ejerlejlighed i Tyrkiet

Tyrkiet er blevet et af danskernes foretrukne rejsemål, og mange foretrækker at have deres egen lejlighed i Tyrkiet. En lejlighed i Tyrkiet er en god idé fordi man sparer udgiften til hotel og mad udenfor, samtidig med at man får følelsen af at være i sit hjem, hvor egne præmisser glæder. En ejerlejlighed i Tyrkiet er også en god investering, fordi boligpriserne er stigende og fordi lejligheden oftest kan udlejes, hvis man ikke skal tilbringe ferien i den.
Der er adskillige danske ejendomsmæglere, der tilbyder boliger i Tyrkiet. Priserne er meget lavere end priserne i andre middelhavslande men de er stigende, og det betyder at man med sikkerhed kan tjene penge, når man sælger lejligheden igen efter et par år. Man kan eksempelvis få en lejlighed på 120 kvm med udsigt havet for en pris på omkring 800.000 danske kr.

Leje af lejlighed i Tyrkiet

Hvis man ikke ønsker at eje en lejlighed i Tyrkiet, så er der også mulighed for at leje en i ferien. Leje af lejlighed er en god idé, fordi man kan derved kan være sig selv, stå op, når man har lyst og spise når man har lyst.
Efter et par dage på hotel kan man blive træt af at få den samme mad, og derfor vil muligheden for selv at lave mad være rigtig god.
Med lejlighed i stedet for hotel kan man også slippe for at spise ude hver dag, og på den måde kan ferien blive billigere.
Mange rejsebureauer heriblandt Tyrkiet eksperten tilbyder ferielejligheder til fordelagtige priser.  Mange lejligheder har vaskemaskine og opvaskemaskiner, hvilket er at foretrække ved længere ferieophold.
Herudover kan man via privatudlejning også finde lejligheder, men man skal være opmærksom på, at det nogle gange kan være nødvendigt at tilse lejligheden selv i første omgang før man laver en aftale.

Lej et sommerhus i Tyrkiet
Er man vant til at bo i hus og ønsker man mere plads end der er i en lejlighed, kan man med fordel leje et sommerhus i Tyrkiet. For eksempel kan man i Alanya leje et sommerhus på 180 kvm med panoramaudsigt til bjerge og hav til en pris fra 2500 kr. pr. uge.

Leave a Reply

  

  

  


*