Billetter til Tyrkiet

I 2011 besøgte 260.000 danskere Tyrkiet og dermed er Tyrkiet blevet en større destination end både Grækenland og Spanien. Danskerne er også i stigende grad begyndt at investere i fast ejendom i Tyrkiet og dette betyder også at der sælges flere flybilletter til Tyrkiet. Der er et hav af udbydere på markedet for flybilletter til Tyrkiet, nogle billige og andre knap så billige. En rejse til Tyrkiet varer blot 4 timer og ofte kan det betale sig at bestille charterferie da hoteller i Tyrkiet er meget billige.

Krone Rejser

Et rejsebureau der udbyder billige flybilletter til Tyrkiet er Krone Rejser og her skal man være opmærksom på at det er billigste at bestille sine flybilletter online. Krone Rejser har 17 års erfaring og kender derfor lokalområder utrolig godt. Krone Rejsers mål er, at give deres kunder en god oplevelse, en professionel behandling og et smil med på vejen.Hvis man ønsker, at bestille flybilletter til Tyrkiet i højsæsonen for eksempel fra den 13. juli til den 26. juli kan man få en flybillet tur/retur med Pegasus Airlines for 1752 kroner. På denne rejse til Tyrkiet skal man så påregne mellemlanding i Istanbul Sabiha og derfor også lidt ekstra flyvetid, som ifølge Krone Rejser er 5,5 time derned og 6,5 time hjem. Flyet lander i Antalyas lufthavn.

Kilroy

Billetter til Tyrkiet kan også bestilles via Kilroys hjemmeside, som har et stort udbud af destinationer over hele verdenen til billige priser. Billetter til Tyrkiet kan fås til kun 1400 kroner i højsæsonen som for eksempel den 19, 22, 23, 24, 25 eller 26. juli. Dog skal man være opmærksom på rejsetiden for der kan forekomme hel urimelig lang flyvetid blandt andet den 22.juli hvor hjemrejsen fra Tyrkiet tager 15t 25min.

Momondo

En anden god søgemaskine i forhold til flybilletter til Tyrkiet er Momondo, som søger på mange rejsebureauers hjemmesider og dermed samler resultatet for dig og giver et samlet overblik. Her skal man igen være opmærksom på rejsetiden, da der ofte er noget længere flyvetid og flere mellemlandinger på de billigste flybilletter. Hvis man vælger den billigste flybillet til Tyrkiet den 16. juli på Momondos hjemmeside er prisen 1756 kroner, men så tager flyveturen derned også over 12 timer og 6,5 timer på hjemrejsen. Hvis man derimod vælger at betale lidt mere for flybilletten er der mulighed for at spare tid som for eksempel hvis man rejser den 16. juli, men giver 3473 kroner for en tur/retur billet. Flyvetiden er her reduceret med adskillige timer og tager kun 3 timer 45min hver vej. Så spørgsmålet er om man vil spare penge, men ikke tid eller spare tid men ikke penge, det er hel op til det enkelte individ.
Der findes mange søgemaskiner som indsamler data fra mange forskellige hjemmesider og derefter samler resultatet for en i en overskuelig oversigt, så man på den måde kan danne sig et bedre overblik og de mange tilbud der findes på rejsemarkedet.

Leave a Reply

  

  

  


*