Afbudsrejser Tyrkiet Eksperten

Attraktivt rejsemål

Der er mange gode grunde til at tage en afbudsrejse til Tyrkiet da landet har meget at byde på for kultur- og naturinteresserede og ikke mindst for charterturister. Tyrkiet er faktisk verdens 9. mest besøgte ferieland og mange rejser til Tyrkiet for enten at opleve det historiske Istanbul eller for at nyde sol og strand på billig facon. Sommersæsonen for Tyrkiet ligger fra Maj til Oktober, hvor temperaturen mellem 15 – 34 grader.

Billige afbudsrejser

Tyrkiet Eksperten har mange billige afbudsrejser til de populære byer rundt om i Tyrkiet som for eksempel Alanya, Antalya, Bodrum, Marmaris eller Side. Tyrkiet Ekspertens mest besøgte feriedestination er Alanya som er en stor og moderne ferieby hvor der er et bredt udvalg af restauranter, cafeer, butikker og flotte lange sandstrande.

En lækker og fristerende afbudsrejse fra Tyrkiet Eksperten lyder på 1 uge fra den 15 Januar på hotel Primera Suite ferielejligheder som er et 3+ stjernet hotel med afrejse fra Kastrup. Hotellet indeholder elevator, pool med vandrutsjebane, børnepool, restaurant, trådløst internet, bar, billiard, tyrkisk bad, sauna og massage. Dette tyrkiske hotel ligger 500m fra centrum og 650m fra stranden. Prisen for denne afbudsrejse er kun 2199 kroner.

For 550 kroner mere kan man på Tyrkiet Ekspertens hjemmeside få en meget indbydende afbudsrejse til Alanya på Sultan Sipahi Resort Hotel 4+ stjernet hotel med halvpension med afrejse den 15 januar fra Kastrup. Hotellet er egnet til den kræsne chartergæst, som ønsker at bo tæt på alt i sydkystens smukke by. På dette tyrkiske hotel finder du elevator, småbutikker, frisør, 2 solterasser med pools + vandrutsjebane, poolbar, bar, restaurant, fodboldbane, tennisbane og basketballbane. For virkelig at understrege hvor lækker denne afbudsrejse er finder du også indendørs pool, jacuzzi, tyrkisk bad, sauna, massage og fitnessrum til kun 2750 kronner for 1 uge.

Andre gode tilbud

Tyrkiet Eksperten er ikke det eneste rejsebureau der udbyder attraktive afbudsrejser til Tyrkiet. Hvis man ønsker et større overblik over de forskellige rejsebureauer med afbudsrejser til Tyrkiet er hjemmesiden Travelmarket et godt alternativ. Travelmarket er en rejsesøgemaskine med Danmarks største udvalg af rejser samlet på et sted. Her indtaster man ens søgekriterier og så samler søgemaskinen alle resultater på en side med afbudsrejser fra diverse rejsebureauer, meget enkelt og overskueligt.

For eksempel dukker der under søgningen på afbudsrejse til Tyrkiet ikke mindre end 1584 afbudrejser op. Efterfølgende kan man vælge hvad man vil sortere rejserne ud fra. Undertegnede vælger at sortere efter billigste. Det giver et resultat med en afbudsrejse til kun 1923 kroner til Alanya på et 3 stjernet hotel med pool og 400m til stranden og 1km til centrum med afrejse fra Kastrup den 3 juni.

Om man vælger afbudsrejser fra Tyrkiet Eksperten eller hvilket som helst anden rejsebureau er der uden tvivl mange gode tilbud derude og som det er påvist i denne artikel er det muligt at få billige afbudsrejser om det er lige nu og her eller om der er tale om en afbudsrejse til sommer.

Leave a Reply

  

  

  


*